Telecomanda universala

Clarus system

Telecomanda universalatelecomanda universala

A sosit momentul sa luam conducerea in mainile noastre !

 

"Cate telecomenzi avem deja in sufragerie? Sa le luam pe rand: TV, video player, Blu-ray, amplificator, receptor satelit, proiector, ecran, media player, panou de iluminare, control jaluzele (perdele, rolete), etc. Pana acum avem cel putin 10 bucati. Alte telecomenzi din bucatarie, camera copilului, dormitor, garaj si subsol vin sa creasca si ele acest numar. Prea mult haos....trebuie sa facem ordine! Ce bine era in trecut cand aveam doar o singura telecomanda...."

 

Sistemul de control la distanta CLARUS este proiectat pe baza sistemului Apple, si lucreaza in special cu dispozitive de administrare Ipad datorita numarului de butoane pozitionate pe ecran si a posibilitatii de revizuire. Solutiile noastre sunt adaptabile si pentru aparatele Iphone. 

Dezvoltarea acestui sistem a pornit de la un proiect realizat pentru controlul la distanta a comenzilor specifice pentru un home cinema. Solutiile tehnice pe care le oferim in prezent in acesta directie asigura posibilitati de control al oricarui dispozitiv care dispune de facilitati de utilizare prin siteme IT, cu serie de port (RS-232) sau pe baza de IP. In acest ultim caz este necesara existenta controlului web.

Suprafata de operare  de pe telecomanda necesara o acoperire WiFi (IEEE802.1b/g/n).

Suprafata de administrare a telecomenzii este proiectata intr-un mod personalizat care permite gestionarea dispozitivelor din sistemul de control, oferindu-se posibilitatea ajustarii anumitor functii ale unor dispozitive de pe o interfata comuna. De exemplu, in cazul utilizării un sistem home cinema, pe pagina curenta apare sistemul media player, amplificatorul și toate funcțiile necesare pentru proiectarea filmului. Nu se afiseaza nimic inutil, decat ceea ce este strict necesar. 

Dispozitivul cu functii macro, functioneaza la o singura atingere si poate preseta regulile de utilizare chiar si la mai multe dispozitive. De exemplu, pornirea home cinema-ului poate fi realizata simultan cu pornirea proiectorului, coborarea panzei, inchiderea geamurilor, scaderea luminozitatii in incapere, pornirea amplificatoarelor, a procesorului de sunet si media player-ului, etc. 

 telecomanda universala 2

telecomanda universala Atelecomanda universala Btelecomanda universala Ctelecomanda universala D

Clarus system