Sistem audio - Calitate personalizata

Clarus system

Sistem audio

 Sistem audio

Este imposibil de stabilit ce a aparut mai intai pe lume, necesitatea sau oportunitatea, cererea de integrare a unor sisteme audio profesionale sau dezvoltarea tehnologiei, care a creat oportunitati nemaintalnite de concepere si realizare practica a unor sisteme tehnice de divertisment complexe. Oricare ar fi raspunsul la intrebarile de mai sus, CLARUS urmareste cu multa atentie linia evolutiva si trendurile din domeniul multimedia cautand sa se adapteze cu cat mai multa flexibilitate acestora. 

 

Dezvoltarea sistemelor DVD, video sau Blu-Ray a condus la raspandirea in masa a sistemelor de tip media player. In plus fata de aceasta atat sistemele media audio-vizuale cu operare prin satelit cat si cele terestre si-au imbunatatit simtitor performantele. Putem aminti aici raspandirea masiva a programelor HD, calitatea sunetului asociat acestora si nu in ultimul rand abundenta de programe din care se poate alege. Resursele mai sus mentionate trebuie tratate cu transparenta si responsabilitate, iar implementarea lor sa fie realizata in cat mai multe locuri intr-un mod controlabil si sincronizat. Bineinteles, nu discutam aici doar despre necesitatile unor gospodarii individuale ci si despre asteptarile tot mai rafinate si sofisticate relativ la solutiile practice ce trebuie realizate in anumite locuri publice de mari dimensiuni (mall-uri, hoteluri, sali de conferinta, scoli, etc.).

 

Sistemele audio mai sus mentionate au aparut ca o reactie de raspuns la necesitatea rezolvarii anumitor probleme acute in domeniu, cum ar fi: modalitatea haotica si total netransparenta de functionare a sistemelor, multitudinea de dispozitive conectate intre ele cu foarte multe cabluri raspandite prin fiecare incapere din casa, frecventa relativ mare a intrebarilor de genul "Unde este filmul meu preferat?", "Unde este telecomanda acestui aparat?", "Cum sa pastrez ordinea intre atatea cabluri?", "Cine imi explica si mie cum sa lucrez cu aceste comenzi?", "Cum pot sa inteleg acest sistem fara sa innebunesc?". In fata unei asemenea situatii poti fie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa cauti sa intelegi cat mai bine haosul din jurul tau, fie sa integrezi toate cele mai sus mentionate intr-un sistem unitar, controlandu-le si dirijandu-le comod din fotoliul tau cu o singura telecomanda.

 

Dupa cum probabil ati remarcat deja nu ne ocupam cu produse specifice traditionale in domeniu, dar ne pastram totusi interesul fata de dispozitivele consacrate care au dat randament.

 

Necesitatile care apar pe piata sunt mereu unice si individuale. Ne incurajam mereu clientii sa indrazneasca sa viseze. In zilele noastre in care capacitatile de dezvoltare ale tehnologiei sunt practic infinite, se poate afirma ca aproape orice idee sau concept imaginat poate fi pana la urma si realizat. 

 

Cateva repere informative despre proiectarea si conceptia sistemului audio.

Potentialul ascuns al acestui sistem audio:

 • Unitate centrala (NAS) de stocare de date (filme, muzica, fotografii, documente digitale, etc., 
 • Receptie centrala a programelor TV si radio prin satelit,
 • Retele informatice cu acoperire locala integrala, pentru transferul informatiilor si fisierelor media de pe internet. Functionarea acestora este asigurata prin cablu UTP.,
 • Sisteme de supraveghere integrate, cu camere,
 • Monitorizare complexa a sistemului si retelei (de exemplu prin mesaje informative cu privire la starea sistemului),
 • Zone controlabile de la distanta (chiar si de acasa),
 • Monitorizare de la distanta (posibilitrea remedierii unor probleme legate de soft de la distanta)

 

Functionare si Control de inalta flexibilitate:

 • Instalare simpla: un media player, un sistem audio și un dispozitiv de afișare video,
 • Telecomanda universala: toate functiile sunt controlabile de la o singura telecomanda proiectata optim, fara butoane inutile, 
 • Optiuni de setare drepturi si restrictii de utilizare (nivele diferite de acces pentru utilizatori diferiti),
 • Modul "PARTY" - redare concomitenta in toate incaperile,
 • Modul "ZONA" - redare individuala pentru fiecare incapere,
 • Asortare armonioasa a sistemului cu designul incaperii - ecrane, incinte, telecomanda.

 

In vederea satisfacerii cat mai depline a nevoilor dumneavoastra specifice nu va trebui sa faceti nici un compromis. In sistem for fi incluse si implementate doar acele servicii concrete de care aveti efectiv nevoie. Un aspect important care merita mentionat este posibilitatea de extindere viitoare a sistemelor si compatibilitatea lor cu eventuale alte cerinte care le veti avea in viitor.

Sistem audio 2

Clarus system