Home Cinema - personalizat si de calitate premium.

Clarus system

 

Sistemul Home Cinema

 

home cinema

In prezent sistemele home cinema si multimedia au devenit parte integranta a multor locuinte. Este foarte important din punctul nostru de vedere ca fiecare sistem in parte sa fie cat mai bine adaptat mediului in care este integrat si sa satisfaca cat mai bine necesitatile specifice ale acestuia. In proiectarea fiecarui sistem se ia in considerare atat utilizarea corespunzatoare a spatiului dat cat si estetica si calitatea finala sunetului. Sistemul rezultat trebuie sa fie unul care sa va aduca cat mai multa satisfactie si implinire si nu unul pe care il tolerati si il tot ocoliti prin casa. O solutie excelenta in aceasta directie ar fi instalarea sistemului home cinema intr-o camera separata, special amenajata in acest sens, eliminandu-se astfel toate neajunsurile generate de deranjarea intregii locuinte in timpul instalarii. Nu trebuie sa va speriati, o astfel de amenajare nu este intotdeauna atat de costisitoare pe cat s-ar parea.

 

In vederea realizarii unor produse finale de calitate colaboram cu mare placere cu specialisti in constructia de interioare sau cu designeri de interior pentru ca impreuna sa gasim cele mai bune solutii pentru cladirile care sunt in proces de proiectare sau constructie, astfel incat daca proprietarul va dori ulterior un sistem home cinema, instalarea acestuia sa se faca cu cat mai multa usurinta. 

 

In conceperea unui spatiu special pentru un sistem home cinema este bine sa ne gandim de la inceput la o incapere de cel putin 30 de m2, deoarece intr-un spatiu mic de 20-25 m2 pozitionarea ideala a 3-4 persoane pentru ascultare si vizionare este mult mai  dificila. 

 

Este ideal ca planificarea strategica si planul de executie sa fie stabilite inca din faza de inceput a proiectului, putand astfel sa obtinem aceleasi rezultate finale cu economii considerabile de timp, efort si resurse. In procesul de conceptie luam in calcul dimensiunile cele mai potrivite pentru camere, parametri retelei de energie electrica, iluminatul, amplasarea cat mai buna a jaluzelelor si perdelelor, calitatea si pozitionarea corecta a materialelor izolatoare cu proprietati de absorbtie. Se pune un mare accent pe toate aceste aspecte intrucat dorim ca la finalul lucrarii sa obtinem cele mai bune rezultate iar sistemul de home cinema rezultat sa fie realizat la cel mai bun raport pret/calitate. 

 

Instalarea sistemelor home cinema in spatii individuale, special amenajate are avantajul ca orice membru al familiei poate sa urmareasca un film sau sa asculte un concert preferat de muzica fara a deranja restul membrilor care, in momentul respectiv poate nu au dispozitia necesara pentru  vizionarea sau ascultarea acestora.

 

Echipa noastra urmareste sa rezolve toate aceste probleme, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti alta treaba decat sa savurati caliatea imaginilor si sunetelor redate de sistemul home cinema.

home cinema 2

Clarus system