Despre noi

Clarus system

"CLARUS" - ca marca de sine statatoare a aparut pe piata la finele anului 2000. In momentul aparitiei sale brandul avea deja in spate mai multi ani de experienta in planificarea si productia  de electronice si difuzoare. In prezent firma isi continua evolutia in aceeasi directie, adaptandu-se din mers cerintelor pietei. Numarul de utilizatori ai produselor CLARUS este in continua crestere ceea ce reprezinta pentru noi cel mai pretios vot de incredere dat de catre clienti. Le multumim tuturor pentru aceasta. 

 

Profilul firmei noastre se axeaza indeosebi pe proiectarea si  constructia sistemelor audio si video pentru locuinte si spatii industriale.  In procesul fabricarii produselor noastre (difuzoare CLARUS, "familia" de amplificatoare Helios, standuri de dispozitive sau cabluri), punem un accent deosebit atat pe calitatea constructiei interioare cat si pe estetica si designul exterior. Desi seriile de fabricatie au crescut pana la nivelul productiei de masa, toate produsele noastre sunt fabricate manual.

 

Calitatea finala a produselor si procesele ce implica lucru manual justifica perioadele mai lungi de timp scurs intre comanda produsului si livrarea acestuia comparativ cu produsele achizitionate de pe raftul unui magazin.

 

Specialistii firmei monitorizeaza in permanenta schimbarile si trendul pietei. Unul din principalele obiective ale politicii de dezvoltare al firmei este reprezentat de dorinta noastra de a fi mereu cu un pas in fata produselor similare oferite de concurenta. Pentru a ne atinge acest scop acordam o mare atentie tuturor parerilor si feedback-urilor primite de la clienti. 

 

Multi dintre clientii care au cumparat produse CLARUS se reintorc cu noi solicitari. Clientii multumiti recomanda mai departe produsele si serviciile noastre cercului lor de cunostinte si prieteni, care astfel devin si ei clienti potentiali. In multe cazuri relatiile initiale de afaceri au evoluat in adevarate relatii de prietenie.

 

Scopul nostru declarat este ca numele CLARUS sa depaseasca stadiul de brand, sa reflecte experiente de calitate, sa atinga performante maxime in cadrul verificarilor, testarilor si expertizelor si devina cunoscut pe piata ca un serviciu complex de deservire. 

 

In prezent instalam in mod frecvent sisteme home cinema in zone  de agrement, magazine, sali de conferinte, hoteluri si dezvoltam sau realizam sisteme multimedia de ultima generatie in diferite unitati. De-a lungul activitatii noastre ne-am confruntat adesea cu diverse situatii care necesitau solutii imediate, fie ca era vorba de acustica unor spatii sau de diferite dispozitive specifice. In fata acestor provocari cautam solutiile ideale pana le gasim. 

 

Clarus system